No, rájöttem a problémára! Akinek még feltörte a szerverét, a következőket tegye:
-
Töröld ki az amxmodx/configs mappából a "maps" mappátAz ebben lévő fájlokban adta magának az Admint, írta át a nevet, kapcsolta ki a logolást, stb...
-
Töröld ki az amxmodx/configs mappából a "plugins-fmx.ini" fájltEbben a fájlban töltötte be azokat a pluginokat, ami megakadályozta a szerverre jutást, és átirányított a sajátjára.
-
Nyisd meg az amxmodx/configs mappát, majd a benne lévő "users.ini" fájlt, és töröld ki belőle a következő két sort:Kód:
"STEAM_0:0:1480484759" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce"
"STEAM_0:0:1480484759" "ce" "abcdefghijklmnopqrstu" "ca"
Itt adta magának az Admint...
Restartold a szervert, és kész is.
Ma, amikor nézegettem a szervert és belenéztem a plugins-fmx.ini nevű fájlba, az alábbi fájlokra lettem figyelmes:
Kód:
comp.amxx
nofloodd.amxx
comp.amxx?
nofloodd.amxx? Ha megnézzük, ezek az alap plguins.ini-ben nincsenek is benne... Meg amúgy is... "
nofloodd"? Azért írni biztos tudnak a készítők, így már feltételezhető, hogy az valami más akar lenni. Na mindegy, mehet neki a törlés

Azt viszont, hogy hova rakta a fentebb említett 2db plugint, azt már nem találtam meg. Aki esetleg tanulmányozni szeretné a fájlokat, feltöltöttem neki egy ZIP fájlban.
Akinek esetleg nem sikerülne, nyugodtan keressen fel PM-ben!
Mindenkinek köszönöm, aki próbált segíteni.
Ui.: A többi kérdésemre tudna valaki válaszolni?