hlmod.hu

Magyar Half-Life Mód közösség!
Pontos idő: 2025.06.17. 16:06

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 376 felhasználó van jelen :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 375 vendég

A legtöbb felhasználó (2761 fő) 2025.01.09. 20:06-kor tartózkodott itt.

Regisztrált felhasználók: Google [Bot]az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján

Utoljára aktív
Ahhoz hogy lásd ki volt utoljára aktív, be kell jelentkezned.

Az oldal teljeskörű
használatához regisztrálj.

Regisztráció

Kereső

Lezárt fórum A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [28 hozzászólás ]  OldalElőző123
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Közösség
HozzászólásElküldve:2013.09.28. 11:12 
Tud valamit

Megköszönt másnak: 17 alkalommal
Megköszönték neki: 16 alkalommal
rericsi8 írta:
valamilyen mértékben igazad van, allied-en nem dobják kukába a témát ha egy újonc rossz nevet adott neki vagy nem jó helyre nyitotta, segítenek neki. itt egyből zárva+kuka. ezzel csak annyit értek el hogy az a tag se jön többet fel + elmondja a haverjainak ez szar fórum és ne jöjjenek ide stb.

Hája van benne valami...
Ha már moderátor akkor ne rakja kukába, meddig tartana a moderátornak átírni a topic nevet? semeddig.. tovább tart lezárni meg kukába rakni mint átírni.
Talán az újonnan regelt felhasználónak aki tényleg csak segítségért regisztrált az oldalra nem venné el a kedvét a fórumozástól ha nem törölnék a topickját " csak mert rossz a téma neve".
Hányszor látom a kukába hogy zsinórba 2-5 Név hibás téma van csak mert a szerencsétlen új fiú nem adott meg téma nevet. Hát nekem is elmenne a kedvem az ilyentől!
Tessék neki segíteni! Ne lehurrogni!
A másik amit nagyon bírok még az a szerver bemutató...
na az szép baleset.
Oda írja a moderátor.. "Bővítsd van rá x órád utána kuka."
Hát nem lenne neki egyszerűbb ha belinkelné a szerver bemutató topic szabályzatát, hogy e szerint bővítsd...
Ismét azt mondom, Új fiú ne köpködjük már azért mert nem olvasott el 1-2 dolgot... káromkodni nem káromkodik nem balhézik mégse segítenek neki csak "Törlöm-Kuka!!!".
Az tuti, hogy amikor én regeltem az első kérdésemet rossz helyre tettem, de senki nem pattogott mi több Kiki azt mondta: Nem ide kellett volna de mivel új vagy ezért maradhat.. Not Bad.
Hát nem így kellene viszonyulni a dolgokhoz? Hogy várunk lelkes fórumozókat ha az összeset elzavarjuk vagy nem engedjük őket érvényesülni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alnilam 2013.09.28. 12:07-kor.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.09.28. 11:18 
Developer

Megköszönt másnak: 295 alkalommal
Megköszönték neki: 537 alkalommal
Ez kérlek szépen 20 oldal megválaszolatlan téma. Mellesleg majd lesz fejlesztve, csak jelen pillanatban daven múlik.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.09.28. 11:26 
Jómunkásember

Megköszönt másnak: 96 alkalommal
Megköszönték neki: 50 alkalommal
Alnilam írta:
rericsi8 írta:
valamilyen mértékben igazad van, allied-en nem dobják kukába a témát ha egy újonc rossz nevet adott neki vagy nem jó helyre nyitotta, segítenek neki. itt egyből zárva+kuka. ezzel csak annyit értek el hogy az a tag se jön többet fel + elmondja a haverjainak ez szar fórum és ne jöjjenek ide stb.

Hája van benne valami...
Ha már moderátor akkor ne rakja kukába, meddig tartana a moderátornak átírni a topic nevet? semeddig.. tovább tart lezárni meg kukába rakni mint átírni.
Talán az újonnan regelt felhasználónak aki tényleg csak segítségért regisztrált az oldalra nem venné el a kedvét a fórumozástól ha nem törölnék a topickját " csak mert rossz a téma neve".
Hányszor látom a kukába hogy zsinórba 2-5 Név hibás téma van csak mert a szerencsétlen új fiú nem adott meg téma nevet. Hát nekem is elmenne a kedvem az ilyentől!
Tessék neki segíteni! Ne lehurrogni!
na az szép baleset.
Hát nem lenne neki egyszerűbb ha belinkelné a szerver bemutató topic szabályzatát, hogy e szerint bővítsd...
Ismét azt mondom, Új fiú ne köpködjük már azért mert nem olvasott el 1-2 dolgot... káromkodni nem káromkodik nem balhézik mégse segítenek neki csak "Törlöm-Kuka!!!".
Az tuti, hogy amikor én regeltem az első kérdésemet rossz helyre tettem, de senki nem pattogott mi több Kiki azt mondta: Nem ide kellett volna de mivel új vagyok ezért maradhat.. Not Bad.
Hát nem így kellene viszonyulni a dolgokhoz? Hogy várunk lelkes fórumozókat ha az összeset elzavarjuk vagy nem engedjük őket érvényesülni.

nagy igazság

Steam profil:
[steam]http://steamcommunity.com/profiles/76561198089487307[/steam]

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.09.28. 11:42 
Őskövület

Megköszönt másnak: 28 alkalommal
Megköszönték neki: 33 alkalommal
Alnilamnak teljes mértékben igaza van.
Nem csak azt kell elérni hogy minden rossz téma a kukába kerüljön. Az nem moderálás. Hanem meg is kéne azt előzni. Pozitív segítséggel is hozzá kéne járulni a közösség építéséhez. Ha valaki rosszul nyit témát (rossz leírás vagy téma név) akkor át kell nevezni és megmondani neki hogy mit hogy javítson és legközelebb hogy csinálja azt. Oké hogy amikor lezárjátok és kukába rakjátok akkor oda írjátok hogy rossz téma név de attól nem fogja tudni hogy mi a jó téma név meg lehet azt se tudja hogy van ilyen hogy kuka. Menne másnap megnézni hogy jött e válasz és csak annyit lát hogy a téma eltűnt. Ugye nem biztos hogy minden újonc tudja e hogy ilyenkor hol kell keresni.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.09.28. 12:29 
Felfüggesztve

Megköszönt másnak: 10 alkalommal
Megköszönték neki: 85 alkalommal
Látjátok hlmod csapat. Ennyit értetek el azzal hogy senki se járjon ide. Itt már semmi se fog történni. nem lesz értelem ide fel járni ellehet hinni mert csak bannolgattok meg szegény kezdőket cseszitek.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.09.28. 13:24 
Tiszteletbeli

Megköszönték neki: 174 alkalommal
laki5000 írta:
De viszont ha mindenki jól bánna az újoncokkal, gyorsabban tanulhatnának, így nem csak 5-10 embernek kellene válaszolni a kérdésekre, hanem már aki egy kicsit is ért hozzá, az is válaszolhat.

Ha elolvasnák a szabályzatot (már pedig ez ritkaság), akkor jól tudnánk velük bánni. Van türelmi idő, de ezt nagyon hamar átlépik. S ne panaszkodjatok, alliedden az első offtól kezdve tiltva vagy... :P
stupid írta:
én pont beepet utálom. A következő figyelmeztetésben részesültél egy adminisztrátor vagy egy moderátor által:
Idézet:
Dupla hozzászólás és offolás a(z) "Élő CT; T" témában.

Igen, és evvel mit akarsz kihozni? Véleményem szerint világosan leírtam a figyelmeztetés okát. Az, hogy moderálom a témát, törlöm a nem oda illő hozzászólást, "kötelességem", s ez miatt esetleg jogtalannak tűnhet a dolog, de jogtalanul nem intézkedem. A következőkben akkor pontosan idézni fogom a hozzászólásokat, ecetera, ecetera... Viszont ez nem tartozik senkire, ergo továbbiakat privátban kéne lerendezni.
Alnilam írta:
Ismét azt mondom, Új fiú ne köpködjük már azért mert nem olvasott el 1-2 dolgot...
Az tuti, hogy amikor én regeltem az első kérdésemet rossz helyre tettem, de senki nem pattogott mi több Kiki azt mondta: Nem ide kellett volna de mivel új vagy ezért maradhat.. Not Bad.

Nos, Alnilam. Részben jogos, elismerem, én is raktam már témát kukába csak azért, mert rossz a téma név. De amikor már a 264. témát kell végigolvasni, neked se lenne kedved még ezen agyalni. Akkor a jövőben kijavítom a téma neveket, csak akkor az lesz, hogy "áhh, majd a moderátor átírja...". Csak nem nálam.
Második dolog: Új fiú ne köpködjük már azért mert nem olvasott el 1-2 dolgot > Sajnálom, ez van... Fel van tüntetve az oda érvényes szabályzat. Ezen nem szándékozok változtatni, viszont a szabályzaton igen: Ezentúl csak is 1 témába egy szervert lehet bemutatni. Nem fogom végignyálazni a 6512. soros témákat, nézegetni, jó-e a banner stb...

Mindenesetre én köszönöm a kritikákat, evvel is segítitek a munkámat.
És akkor, hogy mindenki elégedett legyen:
http://hlmod.hu/viewtopic.php?f=13&t=9521
http://hlmod.hu/viewtopic.php?f=13&t=4736
http://hlmod.hu/viewtopic.php?f=9&t=6326
http://hlmod.hu/viewtopic.php?f=29&t=3007
http://hlmod.hu/viewtopic.php?f=19&t=2608
http://hlmod.hu/viewtopic.php?f=31&t=3079
http://hlmod.hu/viewtopic.php?f=14&t=4741
http://hlmod.hu/viewtopic.php?f=83&t=5731
http://hlmod.hu/viewtopic.php?f=38&t=5574

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.09.28. 13:29 
Felfüggesztve

Megköszönt másnak: 10 alkalommal
Megköszönték neki: 85 alkalommal
Nekem mondhatod. Sok mindenkit elveszítetek :) UI: Én se fogom többet látogatni ezt a oldalt. És aki fikázni akar az előbb gondolkodjon :)

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve:2013.09.28. 13:35 
Signore Senior

Megköszönt másnak: 12 alkalommal
Megköszönték neki: 139 alkalommal
A fórum nem a moderátorok munkásságától (vagy épp annak elmulasztásától) van olyan állapotban, amilyenben van, hanem pont ezek miatt a témáktól. Ezen a fórumon kívül, melyik másikon láttál olyat, hogy a felhasználók ilyen topikokat nyitnak? Feljön a kezdő fórumozó, nem azért fog elmenni, mert a moderátor figyelmeztette, hanem mert első dolga lesz a chat megnyitása és végigolvassa az ilyen témákat. Egyből leszűri, hogy a fórummal ez a gond, a fórum így rossz-úgy rossz és elmegy a kedve az egésztől.

Ismétlem moderátor társaimat.

Ha BÁRMIFÉLE problémát, hibát szeretnétek jelezni a moderátorok vagy akár az adminisztrátorok munkájával kapcsolatban, NE ilyen témákat nyitogassatok, mert ez a közösségi morált csökkenti, hanem PM-ben írtok egy moderátornak/adminnak. Az TELJESEN mindegy, hogy kire van panasz, lehet rám, vagy akár Metalra is, ha valóban jogos a panasz, ugyanúgy el lesz beszélgetve az illetővel. De úgy látom, nektek nem az a célotok, hogy építsétek a fórumot, hanem hogy az ilyen témákkal romboljátok. Már ezeregyszer leírtam, hogy ami nem a fórum témájával kapcsolatos, az PM-ben történjen, mivel így lesz gördülékeny a dolog.

Mint azt kiki is írta, hamarosan fejlesztések várhatóak, ahol próbál természetesen a moderátori csapat is jobban odafigyelni, még több segítőkészséget tanusítani.

Beep belinkelte a szabályzatokat, szóval az azzal kapcsolatos panaszokra inkább nem is reagálok..

p.s. témát zárom

Silent.

Hozzászólás jelentése
Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése: Rendezés 
Lezárt fórum A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [28 hozzászólás ]  OldalElőző123