Sziasztok!
Ez igazából 1 kérdés valamint kérés is egyaránt.
Egyik szerveren amelyen régebb játszottam - láttam egy olyat, hogy megy a zene de nekem mint játékosnak semmit nem kell letöltenie.
Tehát nem jött le semmiféle hangfájl az égegyadta világon, csupán ment a zene folyamatosan.
(Vicceskedőknek: Nem a gépemen ment hanem a SZERVER Futtatta)
A plugint kerestem, és találtam is de olyat amit a felhasználónak sajnos lekell töltenie.
Media Player rendszerű volt az egész, tehát lehetett látni azt a felületet mint ami az MP-be van.
Nem tudom, hogyan lehetne megoldani, hogy Nekem NE töltsön le semmit de ugyanakkor hallhassam a zenét.
Ha valakinek megvan ez a plugin, akkor még adnék hozzá pár jó ötletet amivel ezt az egészet egy Új Disco modra lehetne varázsolni vagy esetleg egy nagyon jó Surf módra.
Íme az alapötlet, valamint a pluginok amelyeket belekellene építeni a kész módhoz:
# Media Player - Music: ON (Parancsal lelehessen állítani - /stop -al pl)
# Disco fények
# Bunnyhop
# FreeParachute
# de_ mapok valamint scout és fy_ mapok és persze bunnyhop -hoz illő pályák vagy ha Surf-ről van szó akkor a surf_ mapok kellenek bele
# Blood Effekt - » Más színű vér. (HEX code: #00FFCC - RGB: 0 - 255 - 204 - név: Cián)
# Knife Mod +MaxSpeed with Knife - /knife parancsal kések közül lehet választani, a MaxSpeed with Knife plugint felhasználva pedig ha késre váltunk akkor gyorsabban tudunk menni
# Knife Zone -» A módtól függ, hogy mely mapon de az adott pályára lehetne létrehozni egy 'Kés' zónát úgymond, amelyen csakis késsel lehet menni.
Szerintem nagyon jó mód lenne Surf-nek, mivel ott zenével lehet igazán jól játszani valamint ha Disco-ról van szó akkor ott is.
Ha disco modról beszélünk akkor persze lehetne Only Desert vagy csak knife. (Persze akkor nem kell Knife zone plugin)
Remélem valaki tud segíteni illetve ha a mód elkészítéséről van szó akkor abban is tud valaki közrejátszani.